Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Polikliniek bezoek (7-11)

Aanmelden en wachten

Eerst moet je een kaartje laten maken met je naam en geboortedatum, soms heb je deze al een keer laten maken, dan hoeft dat nu niet meer. Ook wordt er een foto van je gemaakt zodat de dokter weet wie je bent.

Je hebt een kaartje en een foto laten maken. Nu ga je naar de kinderpoli. Daar staat een aanmeldzuil. Je meldt je aan door je code op de uitnodiging te scannen. *Beep* en je bent aangemeld, je krijgt een briefje waarop staat naar welke wachtkamer je moet gaan. Er is een wachtkamer in de hal buiten de kinderpoli (rechtdoor bij de aanmeldzuilen) en een wachtkamer binnen de kinderpoli (de eerste ingang rechts).

Je wordt samen met je vader en/of moeder geroepen door de dokter als je aan de beurt bent. Als je moet wachten tot de doktersassistent of dokter je komt halen, mag je spelen met het speelgoed dat er staat of eventjes gaan zitten op de stoelen.

De dokter zal vragen stellen aan jou of je vader en/of moeder. Ook zal de dokter je onderzoeken en afspraken maken wanneer meer onderzoeken nodig zijn. Dit is omdat de dokter dan wat meer over jou, en wat er met je aan de hand is, wilt weten. De dokter spreekt ook met je af wanneer je weer op controle moet komen en bij de balie kunnen ze je dan precies zeggen wanneer dat is.

Sluit de enquête