Spoedeisende Hulp en Huisartenpost

Spoedeisende hulp

De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) van het Maastricht UMC+ is bedoeld voor mensen die met spoed medische hulp nodig hebben. Er is sprake van spoed:

  • nadat uw kind ergens onwel is geworden of letsel heeft opgelopen en (per ambulance) naar de spoedeisende hulp wordt gebracht.
  • wanneer uw huisarts uw kind verwijst naar de Spoedeisende Hulp. Indien uw kind van te voren geen bezoek aan de huisarts heeft gebracht, kan het zijn dat er wordt terug verwezen door de specialist naar uw huisarts.

De Spoedeisende Hulp is 24 uur per dag open, 7 dagen per week.

Telefoon: 043-387 67 00

Meer informatie vindt u op de website van het Maastricht UMC+.

Huisartsenpost

De Huisartsenpost Maastricht & Heuvelland is bedoeld voor spoedeisende en acute medische zorg buiten kantooruren voor patiënten uit de gemeenten Eijsden-Margraten, Maastricht, Meerssen en Valkenburg aan de Geul.

Bellen

Neem in alle gevallen eerst telefonisch contact op met de huisartsenpost, want u kunt de huisartsenpost alleen bezoeken na telefonische afspraak.

Het telefoonnummer is: 043 387 77 77.

Werkwijze

Als u belt, krijgt u een doktersassistente aan de lijn die u een aantal vragen stelt. Zij vraagt naar uw persoonlijke gegevens (o.a. naam en adres) en de aard van uw klachten.

Openingstijden
  • maandag t/m donderdag: van 17.00 tot 8.00 uur (de volgende ochtend)
  • weekend: vrijdag 17.00 tot maandag 8.00 uur
  • feestdagen: 24 uur.
Locatie

De huisartsenpost Maastricht & Heuvelland is gevestigd naast de afdeling Spoedeisende Hulp van het Maastricht UMC+. Volg de borden azM Spoedeisende Hulp.

Huisartsenpost Maastricht & Heuvelland P. Debyelaan 25 6229 HX Maastricht

 

Sluit de enquête