Onderzoek naar het effect van de coronacrisis op leefstijl en gezondheid bij kinderen

 

covid-19

COLC studie – COVID-19, Obesity and Lifestyle in Children

Welkom op de website van het onderzoek ‘Het effect van de coronacrisis op leefstijl bij kinderen’ - COVID-19, Obesity and Lifestyle in Children. (COLC-studie)  Op deze website vindt u meer informatie over het onderzoek. Ook kunt u zich via de weblink aanmelden voor deelname aan dit onderzoek. Klik op hier om doorverwezen te worden.

Wat doen we in dit onderzoek?

In dit onderzoek willen wij de invloed van de coronacrisis op de leefstijl en lichamelijke klachten van de kinderen en hun gezin onderzoeken. Voor dit onderzoek worden digitaal vragenlijsten gestuurd, die jullie als ouders samen met uw kind kunnen invullen.

Wij vinden het erg belangrijk om de invloed van de coronacrisis op de leefstijl en gezondheid van kinderen te onderzoeken. Met deze kennis kunnen wij bijdragen aan de huidige én toekomstige zorg en beleid voor kinderen tijdens een crisissituatie zoals de huidige coronacrisis, zodat zij deze crisis op een zo gezond mogelijke manier doorkomen.

Bent u geïnteresseerd in dit onderzoek?

In de link op deze website vindt u uitgebreide, aanvullende informatie over dit onderzoek, zowel voor ouders als voor kinderen. Hier kunt u ook toestemming geven voor deelname aan dit onderzoek. Bij vragen kunt u contact opnemen met het onderzoeksteam via de contactgegevens in het informatieformulier in de link.

Praktisch
  • Alle kinderen tussen de 4-18 jaar kunnen meedoen met dit onderzoek.
  • Heeft u meerdere kinderen? Dan kunt u ook uw andere kinderen aanmelden voor dit onderzoek. Hiervoor kunt u indien gewenst hetzelfde emailadres gebruiken.

 

Sluit de enquête